Page 2 of 2

Re: Galaxy Map

Posted: Fri Nov 24, 2017 5:23 pm
by TheMightyDude
Ok, I can see the issue on your game...
Have you modified anything?

I can see some differences.

It seems that you have modified a file some place ?

Re: Galaxy Map

Posted: Fri Nov 24, 2017 6:18 pm
by TheMightyDude
Ok, I think I have found the issue.

In your main.css located templates\classic\styles\ open it up in an editor and on line 25 there should be a line starting with .map {

At the end of that line you should see z-index:-1 }
Remove just the z-index:-1 and save the file back to your server.

Now try the Galaxy Map once again and it "should" work.
Basically the z-index:-1 was moving it behind, so it became unclickable.

Re: Galaxy Map

Posted: Sat Nov 25, 2017 2:00 am
by newadmin
The problem remains. The only changes I did to it was in the galaxy php just changed the images from using the ports icon to the icon you see for the resources on the main page. This problem was present before that change.

Re: Galaxy Map

Posted: Sat Nov 25, 2017 4:28 am
by TheMightyDude
newadmin wrote:The problem remains. The only changes I did to it was in the galaxy php just changed the images from using the ports icon to the icon you see for the resources on the main page. This problem was present before that change.
What I said is the cause and the fix, I just removed z-index:-1 from the css file and it works.

Re: Galaxy Map

Posted: Sat Nov 25, 2017 5:18 am
by newadmin
I'll play around with it and revert the changes I made. I might try a fresh install of everything and make that change from the start.

Re: Galaxy Map

Posted: Sat Nov 25, 2017 5:25 am
by TheMightyDude
newadmin wrote:I'll play around with it and revert the changes I made. I might try a fresh install of everything and make that change from the start.
Well I have just checked and its working now.

Re: Galaxy Map

Posted: Sat Nov 25, 2017 5:39 am
by newadmin
TheMightyDude wrote: Well I have just checked and its working now.
It' still isn't working for me even after I cleared all my browsing data and cookies. Seems that it might be on my end if it's working for you.

Re: Galaxy Map

Posted: Sat Nov 25, 2017 5:55 am
by TheMightyDude
newadmin wrote:
TheMightyDude wrote: Well I have just checked and its working now.
It' still isn't working for me even after I cleared all my browsing data and cookies. Seems that it might be on my end if it's working for you.
What browser are you using, I was using Edge.

I just tried it in Chrome and it also works ok for me.

Re: Galaxy Map

Posted: Sat Nov 25, 2017 5:58 am
by newadmin
TheMightyDude wrote: What browser are you using, I was using Edge.
I usually use chrome. I just tested with firefox and it works fine.